It is currently Sun Oct 21, 2018 10:20 pm

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 545 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 28  Next
Author Message
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 12:01 pm 
Offline
Member

Joined: Apr 07, 2016
Posts: 9
I think there might be a shuffler bug as well as Knight Of The White Orchard bug?

BUG 1: SHUFFLER (is this a bug? or the most ridiculous luck ever?)
Check this out - playing a 23 land deck that I used to win against the AI with at least 9/10...here are my draws, consecutively.
Attempt 1: no lander, no lander, no lander, no lander, 2 lands on a mull to 4 (condede)
http://xboxdvr.com/gamer/shawnoftheshred/video/16399935

Attempt 2: 1 land, 1 land, no lander, no lander, 1 land, no lander (concede)
http://xboxdvr.com/gamer/shawnoftheshred/video/16399939

Attempt 3: 1 land, 1 land, no lander, no lander, no lander, no lander, 1 land (concede)
http://xboxdvr.com/gamer/shawnoftheshred/video/16399947

Attempt 4: 1 land, 1 land, 1 land, no lander, no lander, no lander, no lander, no lander (concede)
http://xboxdvr.com/gamer/shawnoftheshred/video/16399956

BUG 2: KNIGHT OF THE WHITE ORCHARD
So I finally decide to just start a game with a 1 land opening hand to see some new cards in action...I get up to 2 lands in play, opponent has 5 (it's not looking good on account of the mana screw). Play Knight of the White Orchard to catch up and...the card doesn't even fetch me a land.
http://xboxdvr.com/gamer/shawnoftheshred/video/16399924

...frustrating to say the least.


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 12:06 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Nov 10, 2013
Posts: 3333
Identity: Male
Preferred Pronoun Set: He
I wouldn't be surprised, there's a weird bug that removes all your land from your deck too so maybe it is effecting the shuffler in some way?

_________________
Cards have names?
Dunno about the cards but my twitch and youtube sure do: https://www.twitch.tv/wrightjustice and https://www.youtube.com/user/Wasomacosalo


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 12:09 pm 
Offline
Member

Joined: Apr 05, 2016
Posts: 32
Identity: Male
Psilocybin wrote:
Just had a match where I assume the other player disconnected, received message stating the other player was replaced by AI, and did not get a choice on wether to continue against AI.
I ended up losing against said AI, and went down rank. Not sure if this is how its meant to be or not, I'm guessing the choice only appears when opponent actually concedes, which kinda makes sense.


So people can grief you with alt f4?


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 12:18 pm 
Offline
Member

Joined: Apr 07, 2016
Posts: 9
I wouldn't be surprised, there's a weird bug that removes all your land from your deck too so maybe it is effecting the shuffler in some way?

That's probably it, since I never saw a basic land - would explain the land-light hands/Knight being unable to fetch a plains. Is there a workaround?


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 12:49 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Oct 31, 2013
Posts: 7348
Location: Newfoundland
You have to delete your deck and rebuild it, apparently.

_________________
Check me out on YouTube


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 1:34 pm 
Offline
Member

Joined: Apr 07, 2016
Posts: 9
Hakeem928 wrote:
You have to delete your deck and rebuild it, apparently.

Guhhhhh.


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 3:16 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Aug 24, 2015
Posts: 821
Jesus...we got what...like 5 new bugs for every 1 that was fixed? Just found another one: Opponent casts some act of treason-like card on my creature, to which I respond by flashing in the 1UG eldrazi to give the targeted creature hexproof, creature got "stolen" anyway. **** me...

_________________
"Media which got everything wrong will now tell you all the things that will happen as a result of the thing they said wouldn't happen."


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 3:18 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Nov 10, 2013
Posts: 9730
Location: Montreal, Quebec, Canada
lol, oh no

_________________
DCG-MTG wrote:
There's a limited amount of fun to be had in a single game, and this deck will ensure no one has any of it.


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 6:37 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Mar 13, 2016
Posts: 85
Preferred Pronoun Set: that dude
Jesus...we got what...like 5 new bugs for every 1 that was fixed? Just found another one: Opponent casts some act of treason-like card on my creature, to which I respond by flashing in the 1UG eldrazi to give the targeted creature hexproof, creature got "stolen" anyway. **** me...




Are you serious!? I really liked that card's flavor text. Thought it had potential.

_________________
Xbone: the ghost 502

"If you aren't at least 25% brew, you've got no heart.
But if you aren't at least 25% netdeck, you've got no brain."


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 9:19 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Aug 24, 2015
Posts: 821
Jesus...we got what...like 5 new bugs for every 1 that was fixed? Just found another one: Opponent casts some act of treason-like card on my creature, to which I respond by flashing in the 1UG eldrazi to give the targeted creature hexproof, creature got "stolen" anyway. **** me...




Are you serious!? I really liked that card's flavor text. Thought it had potential.


What card are you talking about? Void Grafter doesn't have flavor text.

_________________
"Media which got everything wrong will now tell you all the things that will happen as a result of the thing they said wouldn't happen."


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 08, 2016 12:31 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Jul 19, 2014
Posts: 1267
:c: tapping seems bugged (unless I'm missing something). I can't seem to select different land options for the :c: casting cost.

I was using Ruins of Oran-Rief and couldn't select other lands for :c: casting costs to allow me to use the 2nd ability (it has selected Oran-Rief as one of the options but wouldn't allow me to select any other :c: configuration to leave Oran-Rief open). It also happened in other matches with Westvale Abbey and Foundry of the Consuls. It was a Mono-Black Eldrazi build with several creatures having :c: abilities or :c: creatures. When trying to flip back and forth with mana selection, it just sticks to the first :c: it picks. It always seemed to select the left most mana on the board (for casting costs). I should have tried different land play sequencing to see if it's the mana selection process or the cards themselves.


elk

_________________
oh SHUT UP ELK


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 09, 2016 3:22 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Sep 25, 2013
Posts: 3241
Not sure if it is a bug or not, but I just had a game where the ai, after taking over, didn't animate their UG manlands to stop me from having lethal.

EDIT:
elk wrote:
:c: tapping seems bugged (unless I'm missing something). I can't seem to select different land options for the :c: casting cost.

I was using Ruins of Oran-Rief and couldn't select other lands for :c: casting costs to allow me to use the 2nd ability (it has selected Oran-Rief as one of the options but wouldn't allow me to select any other :c: configuration to leave Oran-Rief open). It also happened in other matches with Westvale Abbey and Foundry of the Consuls. It was a Mono-Black Eldrazi build with several creatures having :c: abilities or :c: creatures. When trying to flip back and forth with mana selection, it just sticks to the first :c: it picks. It always seemed to select the left most mana on the board (for casting costs). I should have tried different land play sequencing to see if it's the mana selection process or the cards themselves.


elk

Sacrificed a scion to use it for mana to cast a wrath and it allowed me to use it,'s mana,so it could work as a workaround.


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 09, 2016 5:19 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Nov 10, 2013
Posts: 3333
Identity: Male
Preferred Pronoun Set: He
That reminds me; I had a weird bug where the AI tried to activate Pious Evangel but nothing happened, like the mana tapped but nothing was sac'd, he didn't tap himself and there was no transformation. It did this once on its turn and then mine.
The first Evangel it used worked fine but the 2nd one that came down after I killed the 1st didn't.

_________________
Cards have names?
Dunno about the cards but my twitch and youtube sure do: https://www.twitch.tv/wrightjustice and https://www.youtube.com/user/Wasomacosalo


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 09, 2016 8:42 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: May 08, 2014
Posts: 1506
I just noticed Salvage Drone's MAY ability isn't fixed. Sort of good for madness decks where you want forced discards... but still wtf.


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 09, 2016 10:34 am 
Offline
Member

Joined: Apr 05, 2016
Posts: 32
Identity: Male
I think I've figured out the disappearing coins bug Every time I complete a 100 coin quest, I lose 40 coins. I suspect the 100 coin quests are only awarding 60 coins.


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 09, 2016 12:36 pm 
Offline
Member

Joined: Jul 08, 2015
Posts: 61
Warped Landscape

Half the time when trying to use the sac for basic land option, the game will decide I want to tap it for mana.
I've paid close attention the last few games, making sure I selected the right option and it still tapped for mana.


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 09, 2016 4:13 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Sep 06, 2014
Posts: 5995
Identity: ItsreallyDJ0045
Preferred Pronoun Set: I'm male, lol!
Arlinn Kord/Arlinn, Embraced by the Moon doesn't flip back after the damage effect on his back side. Damn it!


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 10, 2016 12:01 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Aug 24, 2015
Posts: 821
I really would like to hear some honest comment from Wizards on the outrageous amount of bugs that came with this patch. I mean, it's like for every 1 that was fixed we got 10 new ones. How come they realease it this way? When they were preparing the release these didn't come up? No one saw them? Did they know about them? Are they gonna be like the greenwarden of murasa one that stayed around for 6 months and only got solved with the new patch? Can we expect to be like this every time, we have a set release, bugs are fixed, then a ton of new ones appear and will only get fully fixed 3 months later on the next release? It's such a bummer...

_________________
"Media which got everything wrong will now tell you all the things that will happen as a result of the thing they said wouldn't happen."


Last edited by diegodeschain on Sun Apr 10, 2016 1:03 pm, edited 1 time in total.

Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 10, 2016 4:18 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Jan 12, 2016
Posts: 23
Location: Essex UK
I don't think the game is playable at the moment,six months to release this bug ridden mess you do wonder how much resource Wizards have committed to duels we are only 3 sets into its life where was the testing!?
I am seriously worried if there is going to be any player base left if there is no quick patch or communication to address these issues we can't wait another 3-6 months to fix more basic gameplay!


Like this post
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 10, 2016 9:46 am 
Offline
Member
User avatar

Joined: Nov 10, 2013
Posts: 9730
Location: Montreal, Quebec, Canada
Not sure where to post this but I don’t think anyone has mentioned that the matchmaking on Xbox one wasn't fixed at all. We still get stuck in that endless Waiting for Player to Connect to Match or whatever it says.

Dammit

_________________
DCG-MTG wrote:
There's a limited amount of fun to be had in a single game, and this deck will ensure no one has any of it.


Like this post
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 545 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 28  Next

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group